Vaša košarica je prazna!

Thibaut Courtois bi lahko zapustil Chelsea v prihodnjih dneh, pr

06/08/2018 0
Menedžer Chelsea, Maurizio Sarri otroški nogometni dresi, je predlagal, da je dovoljen Thibautu Courtoisu, da ta teden zapusti Stamfordov most, če ga želi vratar.
 
Courtoisov agent, Christophe Henrotay, je dejal, da igralec želi prestopiti v Real Madrid, da bi bil bližji hčerki, ki živi v Španiji. Toda Sarri pravi, da mora belgijski igralec, ki se vrne v ponedeljek od dopusta po svetovnem pokalu, osebno pojasniti svoje ambicije, preden Chelsea razmisli o sprejemu ponudbe za njega.
 
"Agent me ne zanima," je dejal Sarri. "Hočem slišati Courtois. Če vas Courtois jutri pove enako [kot agentu], potem moram seveda govoriti z mojim igralcem. Ker želim samo igralce z zelo visoko stopnjo motivacije. "
 
Drugi pogoj Courtoisa, ki mu je dodeljen prenos, je, da Chelsea zagotovi varščino pred rokom prenosa v četrtek. Ker je to poletje imenovan za naslednika Andrea Conteja na Stamfordovem mostu, mora Sarri še sodelovati s Courtoisom in petimi drugimi igralci, ki jim je po svetovnem prvenstvu podal podaljšane počitnice, med njimi Eden Hazard in N'Golo Kanté. Italijan je dejal, da je bil eden od razlogov, zaradi katerih je njegova ekipa precej premagal 2-0 v Manchester Cityju v skupni ščit.
 
Chelsea je izgledal šibek in bolan in Sarri je rekel, da bi raje nadaljeval z njimi na igrišču, kot pa se je včeraj odločil za prijateljsko tekmo proti Lyonu. Rekel je, da ne ve, kako dolgo ga bo potreboval za vgradnjo svojega sloga. "Tako je zelo težko. To je odvisno od mene in odvisno od igralcev. Včasih [v drugih klubih] je bilo delo zelo dolgo, včasih ne. "
 
Pep Guardiola je pohvalil svoje igralce za svojo predstavo - opisuje prikaz Bernada Silva, zlasti kot "mojstrovino". Prav tako je pozdravil 18-letnega midfielderja Phil Fodena, ki je dejal, da je sedaj postal polnopravni član prve ekipe nogometni dresi Chelsea 18/19 trgovina, ki je nastopil le v prvem novembru prejšnjega novembra.