Vaša košarica je prazna!

korak naprej, da bi ponovno dobil krone od dvojnih zmagovalcev C

09/09/2018 0
Če bi se zgodilo zaradi naključnega spiska tekmovalnega seznama, ki ga je računalnik napihnil ali pa je bil preudaren posameznik z nogometni dresi trgovina ostrim očesom za dramo, ne bi mogel biti boljši nasprotnik za Manchester City, ko se je soočil v svoji prvi tekmi Ženske super lige sezona kot Chelsea.
 
Dva vrhunska klubska stran v angleškem nogometu bo danes začela kampanjo v vsakem drugem podjetju. Staro rivalstvo se je nadaljevalo ob prvi priložnosti; nadaljevali so se sovražniki, streljali strele.
 
Ne bo se odločil, kje srebrna posoda WSL poteka v tej sezoni, vendar bo zgodaj pokazala, kdo drži zgornji del; ali so Chelsea, lanskoletne lige in pokal dvojni zmagovalci, resnično končali City prevlado, ali pa je stran Nick Cushinga sposobna ponovno pridobiti svoje mesto kot vodje pakiranja.
 
Mesto je osvojilo dvojno mesto v letu 2016, Chelsea pa je preteklo sezono, ob koncu iste akcije, v kateri sta oba prvič dosegla polfinale Lige prvakov, mesto izgubilo zmagovalce Lyonu, medtem ko je Chelsea iz Emme Hayes Wolfsburg.
 
"To so igre, ki jih želite," je dejal Cushing, 33-letnik, ki je v peto leto kot šef mesta.
 
"Dvakrat moramo igrati vsakega, vendar ne morete zanikati, da so igre proti Chelseju, igre proti Arsenalu, igre proti Barceloni, ti so tisti, s katerimi se vključite v to, in to potovanje v London, to je prva priložnost za resnično ožigosamo našo avtoriteto na ligi.
 
"Mislim, da dejstvo, da je Chelsea zmagal v dvojni zadnji sezoni, je dodatna motivacija za nas. Motivacija za nas je, da se spomnimo, kako blizu smo lani, ne da bi dobili ničesar. Končali smo drugo mesto v ligi, dosegli smo polfinale FA Cupa in Lige prvakov ter finale Ligaškega pokala in nobenega od njih nismo zmagali.
 
"Ko ste v klubu, kot je Manchester City, morate vedno prizadevati za napredek.
 
"Ne morete vedno zmagati - toda želimo biti uspešnejši, kot smo bili lani.
 
"To ni bilo popolno neuspeh, vendar smo zagotovo menili, da se moramo izboljšati na nekaj področjih in nogometni dresi Manchester City 18/19 trgovina to je tisto, kar poskušamo izvajati v tej sezoni. Konkurirali smo se lani, vendar moramo sezono končati tako močno, kot ga bomo začeli. "
 
Čeprav bo Chelsea spet glavni glavni tekmec, skupaj z Arsenalom, Cushing sumi, da se pokrajina spreminja in da bodo stvari postale še strožje.