Vaša košarica je prazna!

Zveri Manchester Uniteda se nameravajo umakniti iz reprezentance

19/08/2018 0
Belgijska ekipa se je dobro odrezala na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Evropski rdeči Devils vse do polfinala in sčasoma osvojil tretje mesto. Kot glavno središče ekipe, je tudi Lukakuova izvedba enoglasno potrjena. Ampak zdaj je Lukaku začel načrtovati umik iz reprezentance.
 
Lukaku je sprejel intervju z Business Insiderom in dejal, da namerava umakniti iz reprezentance po Evropskem prvenstvu leta 2020. Lukaku je dejal: "Zdi se mi, da se po evropskem pokalu ustavim. Za nas je vsako tekmovanje minimalni standard da pridem do polfinala in nato nadaljujem na tej podlagi. Zdaj sem star 25 let in še nisem dosegel mojega vrhunca. Želim tekmovati z mladimi, ker zdaj želijo pridobiti svoj položaj, jaz pa ne želim izgubi jim. Toda po dveh letih bodo časi njihovi. "
 
Pripombe Lukaku še vedno presenetljivo. Treba je opozoriti, da je Lukaku že po dveh letih star 27 let. Še vedno je zlato doba nogometašev. Očitno je zelo presenetljivo, da se je ekipa tako zgodaj umaknila iz reprezentance. Toda za Manchester United je to očitno dobra stvar. Brez pritiska dogodkov v reprezentanci, lahko igralci dobijo več časa za počitek in koristneje podaljšajo svojo kariero.