Vaša košarica je prazna!

Superstar Messi želi prinesti Alabo v Barcelono

04/04/2018 0
To bi bil prenosni kladivo! David Alaba je povezan s selitvijo v Barco. Lionel Messi bi moral osebno narediti močnega zanj.
 
David Alaba je coveted človek - še posebej kot levica. 38 milijonov evrov je tržna vrednost Bayern-Kickers, ki je v Münchnu do leta 2021 po pogodbi.
 
To ne preprečuje, da bi močni klubi iz leta v leto pokazali zanimanje za Avstrijce. Predvsem pa so španski vrhunski klubi večkrat povezani z Alabo.
 
Po podatkih španskega časopisa "Diario Gol" FC Barcelona poskuša pripeljati ÖFB legionarja v Primero Division to poletje. Na zahtevo Lionela Messija. Staršev naj bi se izgovarjal za 25-letnike. Alaba kot nadomestilo za varnostno kopiranje?
 
Potreba po ukrepanju obstaja le pogojno nogometni dresi Barcelona. Jordi Alba je postavljen na zadnji levi strani Kataloncev. S tržno vrednostjo v višini 60 milijonov evrov je na tem mestu najdražji. Vendar pa je "backup" Lucas Digne nezadovoljen z rezervno vlogo. Če gre, potrebuje zamenjavo Barca. Kljub temu se lahko domneva, da se to imenuje Alaba.