Vaša košarica je prazna!

Paul Dybala rezultati Bruce da vodilni FC Lokomotiv Moskva v zad

23/10/2019 0
Juventus si je prislužil drugo zmago v skupinskem delu Lige prvakov UEFA in na stadionu Allianz v Torinu v Italiji premagal Lokomotiv Moskvo z 2: 1.
 
Paulo Dybala je bil junak, ki je v 77. minuti dosegel izenačenje nogometni dresi trgovina, tri minute pozneje pa je povedel Juve.
 
Juve s sedmimi točkami na treh tekmah ostaja na stopnji z točkami pri voditeljih skupine D Atletico Madrid, ki je pred dnevi premagal Bayer Leverkusen.
 
Čez poletje je bila Dybala nenehno predmet špekulacij s transferji, saj je Juventus želel odšteti nekaj plačil. Predlagani premiki k Manchester Unitedu in Tottenhamu Hotspurju so padli, kar je prisililo, da je kar najbolje izkoristil težke razmere.
 
Ne naključno je imel 25-letni argentinski zvezdnik nekoliko počasen začetek sezone nogometni dresi Juventus 19/20, saj je dosegel en zadetek in eno asistenco zabil v šestih nastopih Serie A do zdaj.
 
Vodja Juve-a Maurizio Sarri je v pripravi na torkov dvoboj dal vedeti, da mora njegova ekipa spoštovati Lokomotiv, ki je z Zenitom St.
 
"Pasti igrajo proti ekipi, ki ima odlično sezono," je Sarri dejal novinarjem za Football Italia. "V Ligi prvakov so se dobro postavili. To pomeni, da je ta ekipa boljša, kot so pričakovali vsi. Moramo jih spoštovati in biti v 90 minutah zelo mirni. To bo težko."
 
Ta ocena se je verjetno izkazala za malce preveč resnično za Sarrijeve všečnosti v prvem polčasu.