Vaša košarica je prazna!

Obvestilo o zasebnosti

Varovanje vaše zasebnosti je za nas pomembno. Ta pravilnik razlaga, kako zbiramo, uporabljamo in razkrivamo osebne podatke, ki jih lahko daste med uporabo tega spletnega mesta. Vedno je vaša odločitev, ali želite posredovati osebne podatke prek spletne strani. Vsi osebni podatki, ki jih navedete, bodo obravnavani previdno in ob upoštevanju te politike ne bodo uporabljeni ali razkriti na načine, za katere niste privolili. Prav tako lahko izključite določene uporabe in razkritja osebnih podatkov, kot je razloženo v tem pravilniku.

VAŠA SOGLASJA

1. Z uporabo spletnega mesta označite vaše soglasje za zbiranje, uporabo in razkritje vaših osebnih podatkov v skladu s tem pravilnikom.

SAMODEJNO ZBIRANJE INFORMACIJ

2. Informacij, ki niso prepoznavni - Spletno mesto samodejno zbira določene podatke, ki se ne prepoznajo, glede na uporabnike spletnih mest, na primer naslov internetnega protokola (IP) vašega računalnika, naslov IP vašega ponudnika internetnih storitev, Datum in čas dostopa do spletne strani, internetni naslov spletnega mesta, s katerega ste se neposredno povezali s spletnim mestom, operacijskim sistemom, ki ga uporabljate, deli spletnega mesta, ki ga obiščete, bralne strani spletnega mesta in slike Ogledate in vsebino, ki jo prenesete s spletne strani. Te neobčutljive informacije se uporabljajo za namene spletne strani in sistemske administracije ter za izboljšanje spletne strani. Prav tako lahko uporabimo informacije, ki jih ni mogoče prepoznati, da bi lahko začeli interaktivno razpravo v realnem času z uporabniki. Podatki, ki jih ni mogoče identificirati, se lahko razkrijejo drugim in trajno arhivirajo za prihodnjo uporabo.

3. Piškotki - Spletna stran uporablja piškotke, tehnologijo, ki na spletnem mestu uporabnikovega spletnega mesta namesti majhno količino informacij, da lahko spletno mesto prepozna prihodnje obiske z uporabo tega računalnika. Piškotki izboljšajo udobje in uporabo spletne strani. Podatki, na primer s pomočjo piškotkov, se uporabljajo za prepoznavanje vas kot prejšnjega uporabnika spletnega mesta, zato vam ni treba vsakič vnašati svojih osebnih podatkov, ponujati prilagojene vsebine spletne strani in informacije za svojo uporabo, spremljati svojo dejavnost na Spletno mesto, da se odzove na vaše potrebe in kako drugače olajša vaše spletno mesto. Če dovolite brskalnik, lahko dovolite zavračanje piškotkov, vendar to lahko vpliva na uporabo spletne strani in na vašo zmožnost dostopa do določenih funkcij spletnega mesta ali opravljanja transakcij prek spletne strani.

4. Informacije o sledenju - lahko uporabimo neosebne podatke za ustvarjanje skupnih poročil o sledenju v zvezi z demografskimi podatki uporabnika spletnega mesta, vzorci prometa in nakupi ter nato zagotovimo ta poročila oglaševalcem in drugim. Nobena od podatkov o sledenju v poročilih ni povezana z identitetami ali drugimi osebnimi podatki posameznih uporabnikov. Fudbalski fanatiki lahko tudi povezujejo informacije o sledenju z osebnimi podatki, ki jih prostovoljno zagotovijo uporabniki spletnega mesta. Ko je taka povezava vzpostavljena, se vse povezane informacije obravnavajo kot osebni podatki in bodo uporabljene in razkrite le v skladu s to politiko.



OSEBNE INFORMACIJE, KI JIH SPECIFIČNO PREDLOŽIJO

5. Osebne informacije - Med uporabo vaše spletne strani boste morda morali prostovoljno posredovati določene osebne podatke, kot so ime, e-poštni naslov, poštni naslov, telefonska številka ali podatki o kreditni kartici. Te informacije se uporabljajo za lažje komuniciranje z vami in vam pomagajo pri iskanju dostopa do nekaterih posebnih funkcij spletnega mesta ali prenosov. Vedno je vaša odločitev, ali želite zagotoviti osebne podatke, na žalost, ne da bi prejeli zahtevane informacije, določene funkcije spletnega mesta ne bodo dostopne in na spletnem mestu ne boste mogli opravljati nobenih transakcij.

6. Uporaba vaših osebnih podatkov - Vaše osebne podatke lahko uporabimo za stik in korespondenco z vami, za odgovor na vaša vprašanja, za obdelavo transakcij in plačil ter za olajšanje in izboljšanje vaše uporabe spletne strani.
Za vas lahko razvijemo zaupen profil strank, ki vam bo služil za zagotavljanje najboljše storitve za vas.

7. E-poštna sporočila od nas - občasno lahko pošiljamo e-pošto ali druga sporočila, ki vsebujejo informacije o nas ali druge zadeve, za katere menimo, da vas zanimajo. Kadar koli lahko zahtevate, da nehamo poslati e-pošto in druge podatke, se obrnite na nas. Spoštujemo vašo zasebnost in ne prodajamo, ne najemamo ali zlorabljamo e-poštnega seznama strank. Tudi vsaka e-pošta, ki nam jo pošljejo, vam bo povedala, kako odpovedati nadaljnja e-poštna sporočila.

8. Otroška spletna politika - zavezani smo k ohranjanju spletne zasebnosti za vse obiskovalce spletne strani, vključno z otroki. Skladno z Zakonom o varstvu zasebnosti na spletu za otroke ne bomo vedno zbirali osebno prepoznavnih podatkov otrok, mlajših od 13 let. Prodajamo izdelke, namenjene za nakup odraslih. Če kupite na naši spletni strani, predstavljate, da ste odrasli. Če ste otrok, mlajši od 13 let, morate svojega staršega ali zakonitega skrbnika pozvati, naj vam pomaga pri uporabi spletne strani.

9. Razkritje osebnih podatkov - Vaše osebne podatke lahko razkrijemo v naslednjih okoliščinah:

(I) Razkritje ponudnikom storitev - Za obdelavo transakcij moramo nekaterim ponudnikom storitev razkriti nekatere svoje osebne podatke, kot so izdajatelj kreditne kartice, družba za preverjanje kreditne sposobnosti tretje osebe, vodnik za izdelke, storitev dostave, In TeamFanShop, Inc. Preden se osebni podatki razkrijejo, se ponudnik storitev strinja z nami, da zaščiti zasebnost vaših osebnih podatkov na način, ki je v skladu s tem pravilnikom. Če ne želite, da vaše osebne podatke posredujemo tistim ponudnikom storitev, spletnega mesta ne smete uporabljati za transakcije.

(Ii) Razkritje povezanim osebam - našim povezanim osebam lahko zagotovimo omejene osebne podatke. Pred objavo osebnih podatkov se bo organizacija prejemnica z nami strinjala, da bo varovala zasebnost vaših osebnih podatkov na način, ki je v skladu s tem pravilnikom. Organizacije prejemnice lahko uporabijo vaše osebne podatke za e-pošto ali druge podatke o svojih izdelkih in storitvah ter o drugih zadevah.


(Iii) Uveljavljanje zakonodaje in pravno razkritje - Vaše osebne podatke lahko razkrijemo vladni instituciji, ki je uveljavila svoj zakoniti organ, da pridobi informacije, ali kadar imamo utemeljene razloge, da bi lahko informacije koristile pri preiskavi nezakonite dejavnosti ali Izpolnjevati sodni poziv ali nalog ali odredbo sodišča, osebe ali organa, pristojnega za prisilitev pri predložitvi podatkov, ali za ravnanje v skladu s sodnimi pravili v zvezi s pripravo zapisov in informacij ali z našim pravnim svetovalcem.

10. Dostop do vaših osebnih podatkov - lahko zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov in informacij o našem zbiranju, uporabi in razkrivanju teh informacij, tako da stopite v stik z nami. Ob upoštevanju nekaterih izjem, določenih z zakonom, boste imeli dostop do vaših osebnih podatkov , Pravico izpodbijati točnost in popolnost informacij ter možnost, da se jih spremeni, kot je primerno. Lahko nam pomagate ohraniti točnost vaših podatkov, tako da nas obvestite o vseh spremembah vaših osebnih podatkov.

DRUGE ZADEVE

11. Natečaji in promocije - Če so na spletnem mestu na voljo natečaje ali promocije, lahko veljavna natečajna ali promocijska pravila vključujejo pravila glede zbiranja, uporabe in razkrivanja osebnih podatkov. Če so ta posebna pravila v nasprotju s tem pravilnikom, pravila o natečaju nadomeščajo to politiko glede osebnih podatkov, zbranih v zvezi s tekmovanjem ali promocijo.

12. Druge spletne strani - Spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest ali spletnih virov. Ko kliknete eno od teh povezav, se obrnete na drugo spletno mesto ali internetni vir. Nimamo odgovornosti ali odgovornosti za te druge strani ali vire ali njihovo zbiranje, uporabo in razkritje vaših osebnih podatkov.

13. Nekdanji uporabniki - če ste prenehali uporabljati spletno mesto ali če je vaše dovoljenje za uporabo spletnega mesta prekinjeno, lahko še naprej uporabljamo in razkrivamo vaše osebne podatke v skladu s tem pravilnikom, ki je občasno spremenjena. Če pa nam želite prenehati pošiljati neželene e-poštne in druge podatke, nas prosimo, da nas obvestite ob kontaktu

14. Spremembe politik - če želimo prilagoditi spremembe na spletnem mestu, spreminjati tehnologijo in pravna dogajanja, imamo izključno pravico, da to politiko občasno spremenimo brez predhodnega obvestila ali odgovornosti do vas ali katere koli druge osebe. Tukaj bodo objavljene nove različice tega pravilnika. Naše zbiranje, uporaba in razkritje vaših osebnih podatkov ureja različica te politike, ki je veljala v tistem času. Če torej uporabljate spletno mesto, morate preveriti datum tega pravilnika in pregledati vse spremembe od zadnje različice.

Zemljevid strani
  • Klubi 2018-19
  • za otroke 2018-19
  • Reprezentance 2018
  • Reprezentance za otroke 2018
  • Ženski 2018-19
  • Klubi 2017-18
  • za otroke 2017-18
  • Ženski 2017-18