Vaša košarica je prazna!

Novice o nogometu in govorice: "Chelsea naredi največjega z

31/07/2018 0
Beseda na internetni ulici je, da je novi manager Chelsea Maurizio Sarri postavil svoja znamenja pri podpisu Bayern Münchenskega napadalca Roberta Lewandowskega - in ga ne odlaša vrednotenje v višini 80 milijonov dolarjev za 29-letnico.
 
Daily Star se zdi, da mislim, da je bil Lewandowski že vseskozi tarča Chelsea's number one otroški nogometni dresi, z zanimanjem za izginotje Gonzala Higuaina.
 
Niko Kovač, ki je šele pred kratkim prevzel vodstvo Bayern, je trdno prepričan, da njegov zvezni napadalec ne bo nikamor šel:
 
"Roberta ni nič novega. Jasno je, da tega poletja ne bo zapustil, ker imamo najboljšega napadalca in ga zagotovo ne želimo dati.
 
"Res je, da Lewandowski spogleduje s potezo. Toda, kar hoče, je ena stvar in želimo, da je drugo. Mi smo Bayern, imamo napadalca in ne bomo prisluhnili zunanjim ljudem, ki nam bodo povedali, kaj storiti. "
 
Lewandowski po štirih letih preživi v Allianz Arena in se je odločil nogometni dresi Juventus za otroke trgovina, da je Premier League edino mesto za njega. No, če bereš britanski tisk.