Vaša košarica je prazna!

Messi je zapustil ekipo Barcelone za Huesco pred spopadom Man Ut

13/04/2019 0
Ernesto Valverde se je odločil, da bo ta vikend izpustil številna pomembna imena, ko bo klub gledal proti svojemu srečanju v Ligi prvakov v torek
Barcelona manager Ernesto Valverde je imenoval oslabljeno ekipo 18-manov za spopad v La Ligi ta vikend z Huesco.
 
Katalonski klub potuje v El Alcoraz v soboto, da bi sprejel Franciscoove moške, ki želijo ohraniti svojo 11-točkovno vrzel na vrhu mize nad Atletico Madrid.
 
Valverde se je odločil, da bo Lionela Messija in Sergia Busquetsa zapustil domov v Barceloni, da bi se pomiril pred spopadom Lige prvakov z Manchester Unitedom v torek.
 
Tudi Ivan Rakitić je odsoten iz skupine z vročino, Sergio Roberto pa bo zaradi mišične težave v levi nogi prav tako zamudil.
 
Poleg tega sta tudi Luis Suarez in Gerard Pique zamudila spopad z Huesco, saj sta oba prekinjena.
 
V Barceloni je trenutno 1: 1 v kombinaciji z Red Devilsom v Ligi prvakov po četrtfinalnem prvem srečanju v sredo.
 
Zato se je Valverde odločil, da bo pustil svoje igralce doma, da bi zagotovil, da so popolnoma pripravljeni in pripravljeni zaključiti delo proti moškim Ole Gunnarja Solskjaerja naslednji teden.
 
Klub Premier League je v prejšnjem krogu tekmovanja premagal slavno zmago nad Paris Saint-Germainom, Valverde pa je zaskrbljen zaradi grožnje, ki jo predstavljajo pred domom.
 
Vendar pa je še vedno nekaj zvezdic, ki so prisotne v Barceloni, da se soočijo s Huesco z Ousmane Dembele in Philippe Coutinho, ki sta vključena.
 
Prvak vratarja Marc-Andre ter Stegen je tudi v ekipi, kljub temu, da je igral vsako tekmo v La Ligi v tej sezoni pred Jasperjem Cillessenom, vendar je bil še vedno na položaju v korist Nizozemske.
 
Riqui Puig je vključen, saj 19-letnik še vedno išče svoj prvi start v majici Barca, ki je sledila svoji 35-minutni kameji v Copa del Rey, ki je bila v začetku sezone kot nadomestek.
 
Obstaja tudi prostor za kolege vročo perspektivo Moussa Wague, ki prav tako išče svoj prvi nastop za klub Camp Nou, ki je sledil od 17 nastopov za ekipo B to sezono.