Vaša košarica je prazna!

Klopp razjezuje govorice, ki ga povezujejo z Juventusom

29/05/2019 0
Juventus išče naslednika Massimiliana Allegrija in je v nemščine, ko se pripravlja na finale Lige prvakov, zagledal pogumne oči.
 
Jurgen Klopp pravi, da so poročila, ki ga povezujejo z Juventusom, "neumna" in vztraja, da nima interesa zapustiti Liverpoola.
 
Prvaki Serie A iščejo novega šefa, potem ko se ločijo od Massimiliana Allegrija.
 
Lazio je Simone Inzaghi, Chelsea glavni trener Maurizio Sarri in prosti agent Antonio Conte so med imeni, ki so bili omenjeni v zvezi z vlogo.
 
Plošča Bianconeri je menila, da sta Klopa in Manchester Cityja Pepa Guardiola idealna - čeprav manj realistična -, vendar je Nemec odstranil vse dvome o svoji prihodnosti, saj se osredotoča na finale Lige prvakov tega vikenda.
 
"Seveda je to liga, ki mi je všeč, Italija je čudovita država, vendar so te govorice o tem, da grem v Juventus, neumna * t," je dejal Klopp za Sky Sport Italia.
 
"Nič ni resničnega glede tega, ne bom zapustil Liverpoola.
 
"Serie A poznam zelo dobro, sledim ji in mi je všeč, vendar bom ostal v Liverpoolu."
 
Liverpool bo upal, da bo kronan za evropskega prvaka šesti čas, ko se bodo v soboto srečali s tekmeci Tottenhama v Premier League.
 
Nemški vratar je naredil zmotno karto, ki je Karimu Benzemu omogočila, da je takoj po polčasu v Kijevu dala prednost Realu, preden je dovolila, da je Gareth Bale na dolge razdalje padel skozi njegove roke in zaključil zmago za španske velikane.
 
Reds iščejo razočaranje nad tem, da so izgubili naslov Premier League v Manchester Cityju na zadnji dan sezone.
 
Liverpool je premagal Wolvesa, ki je končal na 97 mestih, kar je rekord za drugouvrščenega prvaka v angleškem vrhu - vendar ni uspelo prehititi mesta, ki so bili v Brightonu 4-1 zmagovalci.