Vaša košarica je prazna!

Juventusski vezni igralec pojasnjuje vpliv, ki ga izvajajo po te

02/11/2018 0
Juventusski vezni igralec Blaise Matudi je razkril neverjeten vpogled v spremembo mentalitete, ki so ga prvenstvo Cristiana Ronaldo pridobile s serijo A.
 
Ronaldo, 33, je prišel v Juve v off-sezoni s klubom, ki iščejo ambicije, da končno končajo svoje suše Lige prvakov.
 
Kljub njegovi starosti je Ronaldo ukazal ligo in klubski rekord iz Real Madrida, saj je zapustil zapuščino kot rekordni rekord z štirimi naslovi prvakov v devetih bleščečih letih.
 
Medtem ko so obstajali pridržki glede njegovega potencialnega vpliva na odseke v medijih otroški nogometni dresi, s trditvami, da je morda presenetil - Matuidi je razkril svetovno odločitev petletnega zmagovalca Ballon d'Or -, ki je okužila svojo ekipo .
 
"Ronaldo naredi ekipo dobro igrati, z njim se počutite močnejše. Omogoča ekipi, da igra bolje z žogo, in je vodja," je povedal RMC. "Z Manuela smo se vrnili iz letališča in bili smo zelo utrujeni.
 
"Naslednje jutro sem ga našel v telovadnici in mi je povedal, da mora nadaljevati delo. Je 33 let, vendar je res primer."
 
Ronaldo je dosegel sedem golov in registriral pet asistenc v desetih ligaških tekmah, saj se je pridružil italijanskemu dobičku v poročanem transferu 105 evrov iz Los Blancosa.