Vaša košarica je prazna!

Juventus, ki dela na novi pogodbi za rekordno prekinitev Keana

17/10/2018 0
18-letno moštvo je bilo še vedno mogoče poslati na posojilo v tej sezoni nogometni dresi Juventus za otroke 18/19 trgovina, toda prvaki iz serije A želijo, da se najprej zaveže k daljšemu dogovoru.
 
Juventus išče rekordno frontman Moise Kean na nov dogovor, cilj razume.
 
18-letnik, ki je v Torinu ponovno napisal zgodovinske knjige, je trenutno delal na pogodbi do leta 2020.
 
Zanimalo ga je, da bi ga osvojil stran od prvaka Serie A, z ekipo La Lige Leganes in Ligue 1 v Marseillu.
 
Juve si želijo, da bodo ostali tisti, ki bodo izkoristili znaten potencial družbe Kean, vendar nameravajo dati sveže izraze.
 
Mogoče je, da se za mladoletnika sankcionira drugo posojilo, ko se dogovori o dogovoru, pri čemer je bila kampanja 2017-18 porabljena za Verono.
 
Do takrat je bil Kean že prvi igralec, ki se je rodil v 21. stoletju, da bi se njegov prvi nastopil v eni od petih evropskih divizij.
Juve mu je predal svoj lok kot 16-letni november 2016.
 
Od takrat naprej je postal prvi igralec, ki se je rodil leta 2000, da bi zmagal v Ligi prvakov in prvič dosegel prednost v elitni ligi, saj je bil proti Bologni zadnjič na zadnji dan kampanje 2016-17.
 
Več rekordov je bilo doseženo v njegovem zadnjem izletu - še enkrat v zvezi z njegovim datumom rojstva - saj je Kean odprl svoj ciljni račun za italijansko stran U21 v zmagi 2-0 v Tuniziji. Tudi v drugem evropskem prostem teku za Juve je sezona, na srečanju z Young Boys, in je Massimiliano Allegri menijo, da je koristna možnost za sedanjost in prihodnost.
 
Bianconeri so zadovoljni z napredkom v njegovem razvoju in menijo, da se lahko navzgor usmerjena krivulja ohranja z daljšim bivanjem v Torinu.
 
Pri treningu naj bi sodeloval z likom Cristiana Ronalda, ki naj bi Keanu ponudil priložnost za učenje in posnemanje nekaterih najboljših izvajalcev v podjetju.
 
Morda se bo soočil z ostro konkurenco za napad na privez na stadionu Allianz, toda verodostojno Vercelli je Juve najbolj cenjen in bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da bi dosegli pozitiven zaključek pogovorov o podaljšanju pogodbe.