Vaša košarica je prazna!

Jordan Pickford je po podpisu Evertonove podaljške utišal glasov

28/09/2018 0
Evertonski vratar Jordan Pickford je vztrajal, da je bil v celoti zavezan klubu, kljub rumenjavam, ki so ga povezali s poletnim premikom v Chelsea.
 
24-year-old je videl, da njegov ugled sega od zadnjega dela njegovih svetovnih prvenstev za Anglijo, kjer je imel pomembno vlogo pri presenetenju ekipe v polfinale svetovno prvenstvo v nogometu.
 
Pickford, skupaj s kolegi Anglije International Jack Butland in Kasper Schmeichel Leicester City, so bili vsi govorica, da je na ožjem seznamu Chelsea kot možne zamenjave Thibaut Courtois.
 
Courtoisova zavrnitev podpisa nove pogodbe je utrla pot za premik v Real Madrid v avgustu in se je v Chelsei hitro zamenjal Kepa Arrizabalaga, ki se je pridružil v £ 71m od Athletic Cluba.
 
Ta teden je Pickford podpisal nov šestletni posel v Goodison Parku in verjame, da bo ustavil nadaljnje špekulacije o njegovi prihodnosti.
 
"Vidite vse na vašem Twitterju ali Sky Sportsu, veste nogometni dresi Chelsea 18/19 trgovina, kaj mislim?" Je rekel Pickford po razglasitvi pogodbe.
 
"Ne dovolim, da bi to vplivalo na moje predstave. Samo ugrabil sem se in vedel, da imam pogodbo z Evertonom. Kadarkoli nisem mislil nič drugega.
 
"Trdo sem trdo delal, ko sem bil odsoten z Anglijo, in tudi z novim managerjem, ki je prišel, je bilo vse tisto v Angliji takrat. Prišel sem nazaj in vse je bilo, da se vrnem k delu z Evertonom. "
 
"To je bil vihar v enem letu in velik preskok za mene," je dejal. "Mislim, da je samo, da se ta podpisana pogodba lahko spravi v posteljo in sama postane boljša.
 
"Mislim, da je odličen korak za klub in odlična usmeritev. Če ne bi bil tukaj, potem morda ne bi bil z Anglijo na svetovnem prvenstvu. Mislim, da me je ta poteza močno izboljšala. "
 
Everton se zdi, da je delo v teku pod Marco Silva, ki je v tej sezoni osvojil samo eno od svojih šestih tekem v Premier Leagueu in se zdi, da so ranljivi.
 
Čeprav je Pickford dosegel 17 žetonov v Premier League, je priznal na vseh šestih tekmah, v skupnem številu 11 zadetkov.
 
Silvaju ni pomagal dejstvo, da niso mogli igrati poletnih podpisov Bernarda, Yerryja Mine in Andrea Gomesa, medtem ko je bil v obrazcu Richarlison prepovedan tri tekme, ki so sledili pošiljanju proti Bournemouthu.
 
Chelsea, medtem, je odličen začetek sezone, ko je osvojil pet in sestavil eno od svojih šestih ligaških tekem s Kepo, ki je držal tri čiste liste.