Vaša košarica je prazna!

Dembele želi biti odločilen za Barcelono

18/02/2019 0
Barcelona se je vrnila v akcijo Lige prvakov v torek in Ousmane Dembele je izrazil namero, da postane pomemben član ekipe na veliki oder. Pred sredo tedna proti Lyonu se je Francoz vrnil na štartno postavo proti Real Valladolidu. Z neomejenim potencialom v kombinaciji z ogromno ceno, navijači Barcelone pričakujejo, da bo mladostnik naredil več vpliva, kar je Dembele tudi sam naredil.
 
"Na začetku sem bil odločilen in v novembru sem imel fazo sedenja na klopi, vendar je normalno, ker imamo v sezoni vedno težke čase," je povedal uradnim medijem kluba. Verjamem vase in poskusil bom nadaljevati tisto, kar najbolje vem, in biti odločilen za ekipo. "Pomembno je, da v ključnih trenutkih dosežete rezultat, saj sem jaz napadalec in moram biti odločilen, ko je ekipa "Moramo se osredotočiti na naše cilje, želimo osvojiti naslove, osvojiti Ligo prvakov in tudi LaLiga Santander, seveda." Zmagovalec svetovnega pokala je pohvalil tudi evropske nasprotnike svoje ekipe in poudaril prednosti Lyona. ekipa z zelo dobrimi igralci in tam je zelo težko zmagati, kot so pokazali to sezono - s premagovanjem Manchester Cityja in Pariza Saint-Germaina, "je nadaljeval." Morali bomo biti zelo osredotočeni in ne misliti, da bo Z Samuelom Umtitijem se včasih pogovarjamo o Lyonu in mi pove, da bomo morali biti veni bodite previdni, ker so odlična ekipa. "
 
Fekir je njihov najboljši igralec, vendar obstajajo tudi drugi igralci, ki imajo veliko lastnosti, in morali bomo paziti na vse. "Igrice Ligue 1 veliko gledam in sovpadal sem z nekaterimi igralci v nacionalni ekipi, kot sta Fekir, Mendy in Moussa Dembele sta nevarna na igrišču. "Končno je govoril o svoji nedavni poškodbi in zahtevnem urniku Barcelone v prihodnjih tednih." Počutim se bolje, saj sem lahko igral 15 minut proti Athletic Clubu in se vračam. Na mojo raven, malo po malo, "je dejal." Poškodba je nastala, ko sem se počutil zelo dobro, bil sem odločilen in med igrami opravil odlično delo, toda to je nogomet. "
 
V mesecu januarju smo imeli v Španiji tekme Copa del Rey in LaLiga Santander, tako da je veliko utrujenosti, tako kot v februarju prihaja Liga prvakov in da moramo to izpolniti. "