Vaša košarica je prazna!

Cristiano Ronaldo je nastopil v Udineseu, da bi pomagal ohraniti

07/10/2018 0
Cristiano Ronaldo je pomagal Juventusu ohraniti svoj popolni začetek sezone z zadetkom v Udineseu ob koncu tedna, ki je zasenčil ponovno odprtje policijske preiskave o obtožbi o posilstvu proti Portugalski.
 
Rodrigo Bentancur je osvojil odpretnico, saj je Juventus zmagal z 10 zmagami iz 10 tekmovanj in se preselil na 24 točk v seriji A, devet pa pred drugo napeto Napoli, ki je v nedeljo gostil Sassuola. Toda Ronaldo, ki je leta 2009 zanikal Kathryn Mayorga v Las Vegasu, je bil pozoren v svoji prvi igri, saj se je policija v Ameriki odzvala na trditve nemške revije Der Spiegel. Cilj portugalskega napadalca je zmagal z 2: 0.
 
Cilj Urugvajskega igralca Bentancura je bil prvi od vstopa v Juventus na začetku lanske sezone, medtem ko je Ronaldo dosegel štiri zadetke od njegovega premika iz Real Madrida.
 
"S tehničnega vidika je bilo to eden od naših najboljših tekem, veliko ustvarjamo in zelo malo popustimo," je povedal trener Juventusa Massimiliano Allegri. "Prvič v tej sezoni smo odšli na dve tekmi, ne da bi dosegli gol in to je pozitivno. Danes smo šli zelo dobro in hitreje. "
 
Juve je prevladal v polčasu in se v 33. minutah prebil z nasprotno stranjo, saj je Bentancur postavil João Cancelo na desni in se odpravil na natančen križ na Portugalskem.
 
Štiri minute kasneje je Mario Mandzukic osvojil žogico v kazenskem igrišču in pospremil žogo za Ronaldo, da bi odpihnili strupen voziček Simoneju Scuffetu.
 
Antonin Barak je postal udarec za Udinese in Kevin Lasagna je ustrelil z linije obeh strani polčasov, vendar je v nasprotnem primeru Juventus še naprej prevladoval. Federico Bernardeschi in Ronaldo so bili zavrnjeni nadaljnji cilji, ki jih Scuffet, ki je tudi tip Cancelo ustrelil na prečko.